Калифорнийският лекар, обвинен в опит да убие семейството си като караше Tesla

...
Калифорнийският лекар, обвинен в опит да убие семейството си като караше Tesla
Коментари Харесай

Калифорнийският лекар страдаше от заблуди, когато караше Tesla от скала със семейството вътре: психолог

Калифорнийският доктор, упрекнат в опит да убие фамилията си като караше Tesla от канара, е страдал от огромно депресивно разстройство и психотични характерности в деня на злополуката през 2023 година, според психолог, който свидетелства на чуване в сряда.

Дхармеш Пател, 43-годишен рентгенолог от Пасадена, изслушваше стъпки и заблуди, произлизащи от основните новинарски заглавия по времето, когато неговата Tesla падна от канара, до момента в който шофираше по калифорнийска автомагистрала през януари 2023 година със брачната половинка си и двете им деца – 4-годишно момче и 7-годишно момиче – вътре в колата, сподели психологът Марк Патерсън, съгласно Регистъра на Ориндж Каунти.

Заблудите на Пател са предизвикани от войната в Украйна и възходящата рецесия с фентанил в Съединени американски щати, сподели Патерсън. Най-голямата илюзия на Пател, съгласно психолога, е страхът му, че децата му могат да бъдат отвлечени и измъчвани, което наподобява е обвързвано по някакъв метод с опасенията му за Джефри Епщай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР